VOLI RECIKLIRATI

Kate Middleton stara haljina stoji kao prvoga dana

23.06.2016 u 09:10

Kate Middleton

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Britanska princeza Kate Middleton još jednom dokazala je svoju naviku recikliranja odjevnih komada. Gala večeru u Norfolku je obilježila u svjetlucavoj roza haljini Jenny Packham koju je prvi put odjenula prije šest godina

Nakon dvoje djece i gotovo šest godina, dizajnerska haljina Jenny Packham na britanskoj princezi stoji kao prvog dana, a jedina razlika između premijernog i drugog nošenja haljine leži u frizuri. I dok je prvi put haljinu naglasila raspuštenom kosom, za nedavno održanu gala večeru odlučila se za kosu skupljenu u nisku punđu.

U pratnji princa Williama Kate je nazočila gala večeri u raskošnom seoskom zdanju Houghton Hall s ciljem pomoći dječjem hospiciju East Anglia za koji nastupa kao ambasadorica.

Svjetlucavu haljinu kombinirala je sa štiklama LK Bennetu boji kože koje je, kao haljinu, prvi put nosila 2010. godine.

Od modnih dodataka odlučila se za jednostavne dijamantne naušnice, poklon kraljice Elizabete i Pradinu torbicu koja je bojom savršeno parirala već viđenoj haljini.

Najnovijim modnim odabirom princeza je još jednom pokazala štedljivost noseći već viđene komade zbog kojih je mnogi nazivaju skromnom.