NJOJ NE TREBA ŠMINKA

Nepogrešiva elegancija Angeline Jolie

19.06.2016 u 19:16

  • +2

Angelina Jolie

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Kako složiti savršen outfit? Sudeći po Angelini Jolie, to se čini izuzetno lako. U crnom od glave do pete i tek s trunkom šminke na licu, lijepa je glumica bila savršen primjer damske elagacije kad je s najstarijim sinom Maddoxom snimljena u New Yorku na večeri

Crna haljina, jednostavne štikle, elegantna clutch torbica i vesta u slučaju da zahladi, a sve u vječnoj crnoj boji, čini se kao uspješna modna formula. No Angelinina haljina s jako tankim naramenicama i asimetrično rezanim dijelom ispod vrata, ipak je moderna interpretacije klasične crne haljine pa s razlogom dominira njezinim outfitom i diže ga na novu razinu.

U jednostavan glumičin styling savršeno se uklopila najjednostavnija moguća frizura, visoko vezani konjski rep koji je samo naglasio njezinu bezvremensku ljepotu.

Vjerna minimalizmu i najvažnijem modnom pravilu 'manje je više', Angelina je na lice nanijela tek trunku šminke i to crni eyeliner kojim je naglasila oči.

Poznata je po jednostavnom stilu odijevanja, ljubavi prema crnoj boji, ali i prirodnom looku, pa se ova slavna 41-godišnja ljepotica u zadnje vrijeme najčešće može vidjeti bez šminke, čime do izražaja dolaze njezin savršeno blistav ten i prirodna ljepota.

Ne opterećuje se previše ni modom, već prije svega bira jednostavnu odjeću u kojoj se osjeća ugodno, a nedavno je na crvenom tepihu na pitanje zašto je odabrala baš taj styling, odgovorila: 'Samo sam se odjenula.'