KOBNA IGRA

Cindy Crawford ucjenjuju fotkom vezane kćeri

13.11.2009 u 10:14

Bionic
Reading

Cindy Crawford i njezin suprug Rande Gerber žrtve su ucjenjivača koji je prijetio objavljivanjem fotografije njihove oskudno odjevene kćerke zavezane za stolac

Na fotografiji, koju je navodno u igri policajca i lopova snimila dadilja, kćerka slavnog para Kaia sjedi zavezana za stolac u oskudnoj odjeći, šorcu i kratkoj majici, s povezom preko usta. Snimljena je lani, kada je djevojčica imala sedam godina.

Fotke se dočepao dadiljin poznanik, njemački državljanin Edis Kayalar, koji je Crawfordovoj i Gerberu zaprijetio objavljivanjem fotografije ako mu ne isplate 100.000 dolara, a prije šest tjedana fotke je navodno ponudio tabloidnom internetskom portalu TMZ.com.

Prema sudskim izvješćima, dadilja je Gerberu objasnila da je riječ o vragoliji, a kći da je riječ o igri policajca i lopova. Roditelji nisu ni znali za fotografiju.

Nakon dojave o ucjeni, federalni agenti su Kayalara deportirali u Njemačku jer je bio ilegalno u SAD-u, odakle je nastavio s ucjenama. Protiv Edisa Kayalara podignuta je optužnica i čeka se daljnji rasplet događaja. Prijeti mu dvije godine zatvora zbog iznuđivanja.