DVOBOJNI POGODAK

Ovo su trenutačno najpoželjnije traperice

30.08.2016 u 15:01

Bionic
Reading

Ako je suditi prema popularnim djevojkama današnjice, Belli Hadid i Kendall Jenner, modni svijet bogatiji je za novi trend u svijetu traperica

Reality zvijezda i model Kendall Jenner nedavno je snimljena u kombinaciji upotpunjenoj trapericama netipičnog izgleda. Riječ je o trapericama brenda Frame koje posebnost mogu zahvaliti dvobojnom traperu, odnosno različitim denim materijalima s tamnijim dijelovima smještenim na porubima traperica.

I dok je Kendall par traperica upotpunila komadima poput maslinastog balonera, obične bijele majice i tenisica u istoj boji, model Bella Hadid ovim trapericama podarila je dozu glamura pridruživši ih paru Christian Louboutin štikli u srebrnoj boji, nježno plavoj visoko rezanoj majici i presijavajućoj choker ogrlici.

Osim toga, ove traperice krasi trendovski neravan rub nogavica. Model koji je izbacio ovaj brend, a za kojim su se pomamile trendseterice, zapravo je jako sličan onome francuskoga brenda Vetements koji ima i paprenu cijenu od oko 10.000 kuna. Frameove traperice dolaze s nešto nižom cijenom, od oko 3.000 kuna, no slični modeli već se mogu pronaći u high street lancima.

Kao što se moglo očekivati od popularnog španjolskog brenda Zara, nije dugo trebalo da u svoju ponudu uvrsti sličan model traperica po cijeni od 249 kuna.