KAKVA LJEPOTICA

Tko bi joj dao 62 godine kad ovako izgleda?

16.06.2016 u 15:41

Bionic
Reading

Jedan od prvih supermodela, Christie Brinkley, kao da ne stari. Mladolika 62-godišnjakinja prkosi godinama, ne samo mladenačkim stajlingom, već i nezaobilaznim širokim osmijehom

Na ulicama New Yorka lijepa 62-godišnja manekenka pokazala je zavidnu figuru odlučivši se za trendi mladenački stajling. Traperice visokog struka i širih kraćih nogavica s potpisom brenda Rag&Bone Christie je kombinirala modnim klasikom - majicom na prugice te look upotpunila pletenom pamučnom vestom zavezanom oko ramena, sivim gležnjačama od brušene kože otvorenih prstiju i predimenzioniranom, klasičnom tamnoplavom torbom.

Stajliš zvijezda velika je obožavateljica traperica, a u razgovoru za magazin InStyle početkom ove godine otkrila je da je odrastala u njima i da je njezin ormar uvijek prepun dobrih jeans komada.

'Dok sam bila tinejdžerka, sjećam se da je prvi veliki hit-brend traperica bio Landlubber. Kako se nismo mogli domoći njih, odlazili smo u prodavaonice vojničke opreme i tamo kupovali traperice koje su nalikovale landlubbericama. One su bile visokog struka s dva ravna džepa sprijeda i širile su se prema dnu nogavica. Patili smo na to da nogavice budu malo duže kako bi se mogle vući po tlu i kako bi postale izlizane na peti u hippie stilu', rekla je Brinkley koja je u crop trapericama širih nogavica, koje koketiraju s retro vibrom omiljenih prvih traperica, definitivno u trendu.

No, kao i obično, najljepši modni dodatak na ovoj mladolikoj 62-godišnjakinji bio je zarazan osmijeh. 'Vjerujem da je najvažnija stvar koja pridonosi vanjskom izgledu zapravo to kako se osjećate iznutra. Zato je od iznimne važnosti da uživate u svakom trenutku i da se zabavljate. Mislim da je sreća jedina stvar koja najbolje pristaje svakom licu', kaže Christie.


Prelijepa 62-godišnjakinja i majka troje djece poriče da se podvrgla estetskim zahvatima, a tajnu svog nevjerojatnog mladenačkog izgleda kaže da duguje zdravom načinu života, vegetarijanskoj prehrani i gotovo religioznoj brizi za kožu lica te, naravno, dobrim genima. Zagovornica je redovitih pilinga i nanošenja krema s visokim zaštitnim faktorom.

'Redovito čistim lice, koristim piling i hidratiziram ga. Također, svakodnevno nanosim kremu sa zaštitnim faktorom te pijem velike količine vode kako bi mi tijelo i koža uvijek bili hidrirani. Mislim da uz pomoć dobrog dermatologa možete puno toga promijeniti i zadržati mladolik izgled pa vam neće biti potrebni estetski zahvati. No, nemam ništa protiv njih - ako vas nešto muči, onda to i riješite ili barem razgovarajte s nekim tko će vam znati reći kako taj problem možete riješiti kako biste znali je li to za vas ili nije', kaže ova ljepotica koja je u karijeri krasila više od 500 naslovnica.

Manekenska zvijezda iz 80-ih karijeru je nastavila i nakon što se oprostila od modnih pista te i dalje snima brojne editorijale, ali svoju je energiju uložila u pokretanje kozmetičke linije pod vlastitim imenom i pisanje priručnika lifestyle tematike.