JENNIFER LOPEZ:

Da izgubim još koji kilogram, to više ne bih bila ja

13.06.2016 u 18:01

Jennifer Lopez

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Prelijepa pjevačica i glumica Jennifer Lopez ima zavidnu figuru, no ne krije da se i sama nerijetko suočavala s nerealističnim holivudskim standardima ljepote, osobito na početku karijere

Latino-ljepotica u razgovoru za televizijsku emisiju E! otkrila je kako su joj znali reći da mora smršavjeti ako želi uspjeti u Hollywoodu.

'Stalno su mi govorili da moram izgubiti kilograme. Bavila sam se plesom pa sam uvijek bila atletski građena, a čak mi je i moj tadašnji menadžer s kojim više ne radim govorio: 'moraš smršavjeti. Moraš biti mršavija', kaže 46-godišnja ljepotica koja se uspješno othrvala tim zahtjevima.

'Rekla sam da ne moram. Da izgubim još koji kilogram, to više ne bih bila ja', otkrila je Lopez koja je o svojim borbama progovorila nakon što je jedna obožavateljica otkrila da je inspirirana samopouzdanjem latino-dive napokon i sama prihvatila svoje obline.

'To je bila prava borba, no drago mi je da sam na neki način pomogla drugima. Na kraju krajeva, samo sam željela ostati vjerna sebi, a nisam dala da me ukalupe u nečije tuđe standarde', rekla je pjevačica i pozdravila današnje sve glasnije prihvaćanje i slavljenje različitosti.

'Danas su drukčija vremena i to je divno. Slavimo ljepotu različitosti, danas sve lakše prihvaćamo, od oblika tijela, rase ili spola. Puno smo napredovali', mišljenja je Lopez.