SKUP SPORT

Manekenka uhvaćena sa 2 kg kokaina

12.11.2009 u 17:19

Bionic
Reading

Manekenka Kelly Askew uhvaćena je s kokainom u vrijednosti 627.250 funti koji je bio skriven u njezinom Mercedesu

Kod Kelly Askew (30) policajci u civilu pronašli su dva paketa droge, teška gotovo dva kilograma. Manekenka je kazala kako joj je partner John Clayton rekao da ne pravi veliku buku oko toga. Droga se nalazila u zelenoj plastičnoj vrećici u pretincu automobila.

Askew je rekla policajcima kako nije ništa znala o paketima, a kada su je kasnije ispitivali kazala je kako je Claytona često vozila jer on nije smio voziti. Također je napomenula kako joj je rekao da ga ne ispituje mnogo o putu na koji su krenuli u Yorkshire.

Policija je gledala kada je Askew, koja je trenutno nezaposlena, parkirala automobil. Ubrzo nakon toga muškarac u svojim 20-tima prišao je autu i počeo razgovarati s njezinim partnerom Claytonom, koji je pokušao pobjeći kada je vidio policiju. Rekao je Kelly da ostane u automobilu.

Sudac im nije povjerovao kada su pokušali objasniti da nemaju pojma o robi koja se nalazila u automobilu. Manekenka i majka dvoje djece optužena je za posjedovanje droge s namjerom prodaje, a izjasnila se da nije kriva.