DIZAJN ROKSANDE ILINČIĆ

Zašto svi opet pričaju o haljini Kate Middleton

13.06.2016 u 14:35

  • +6

Kate Middleton

Izvor: Profimedia / Autor: Dino Stanin

Bionic
Reading

Višednevno slavlje povodom 90. rođendana kraljice Elizabete okupilo je cijelu dvorsku svitu, a kao i uvijek, Kate Middleton bila je u centru pažnje, posebno zbog haljine dizajnerice Roksande Ilinčić, pravog osvježenja nakon nekoliko klasičnih outfita

Nakon nekoliko već toliko puta viđenih kompleta koje je nosila posljednjih dana Kate je opet zablistala te na trenutak podsjetila sve zašto je toliko omiljena i visoko na listi najbolje odjevenih dama među kraljevskom elitom.

Nije prvi puta to da Kate bira kreacije londonske dizejnerice srpskog podrijetla Roksande Ilinčić, ali ova se možda svidjela svima jer je tijekom višednevne proslave kraljičinog rođendana nosila prepoznatljive konzervativne stylinge pa je plava haljina s dva detalja u kontrastnim bojama bila pun pogodak.

Jednostavna, ali ipak upečatljiva haljina, zahvaljujući širokoj pasici boje breskve u struku i jednoj tankoj po strani, odmah je rasprodana. Nije prvi puta rasprodana odjeća koju nosi vojvotkinja, ali najčešće se radilo o brendovima iz lanaca ulične mode s povoljnijim cijenama pa dizajnerica srpskih korijena može biti i više nego zadovoljna. Kate je prije lijepe haljine nosila pomalo dosadnu kreaciju, kaput-haljinu Alexandera McQueena nježne boje, te dvodijelni komplet u baby plavoj nijansi s pripadajućim šeširima.


Uz hit haljinu je složila puno jednostavniji styling, bez šešira i s omiljenim štiklama u nude boji, a to što je haljina rasprodana mogla bi joj biti smjernica da češće bira upravo takve kreacije.