I ZARUČNIČKI PRSTEN

Sve je palo u drugi plan zbog njenih dugih nogu

09.06.2016 u 20:29

  • +5

Kate Upton

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Plavokosa Kate Upton upravo je proslavila 24. rođendan, ali nije to jedini razlog za sreću jer ove joj godine ide sve od ruke

Kate je sretno zaručena s Justinom Verlanderom, a pri dolasku u mondeni restoran Nobu paparazzi su uspjeli fotografirati i skupocjeni zaručnički prsten.

Slavljenica je prije večere u otmjenom restoranu bila samo jedna od slavnih uzvanica na promociji nove foto knjige Carine Roitfeld, čije stranice krase i njene fotografije.

Unatoč rođendanu, Kate je uspješno stigla na sve dogovore unatoč seksi štiklama zbog kojih su njene noge još više došle do izražaja. Za sasvim drugačije prigode u istom danu, mlada je manekenka složila odličan monokromni styling, a da je imala sako, bez problema bi tako odjevena mogla ići i na neko svečanije događanje poput predstave u kazalištu.

Crna uska suknja s čipkastim rubom jedan je od romantičnih proljetnih trendova, a uz bijeli klasični top jednostavno je teško napraviti lošu kombinaciju. A uzmu li se u obzir njene lijepe vitke noge i osmijeh, sve drugo je manje važno.

Kate i njezin deset godina stariji dečko Justin Verlander u tajnosti su se zaručili mjesec dana prije nego su sa svima podijelili sretnu vijest.

'Stvarno sam uzbuđena. Pitao me hoću li se udati za njega prije početka sezone pa smo odlučili malo to tajiti. Vrlo sam uzbuđena što to napokon mogu podijeliti sa svijetom', rekla je tada Kate, a s uspješnim igračem bejzbola tri je godine u vezi.