NAGRADNJAČE

Poklanjamo Bioskin kreme za njegu kože

17.06.2016 u 14:35

Bionic
Reading

Linija prirodnih proizvoda za njegu kože tvrtke Elbi Medikal sastoji se od Young, Sensitive i Beauty kreme, svi sastojci su 100% prirodni, a jedan od ključnih je prirodni vulkanski materijal klinoptilolit (zeolit). Pažljivim odabirom sastojaka svaki je proizvod prilagođen određenom tipu kože, a za regeneraciju zrele kože kreirana je Bioskin Beauty krema

 Promjene na koži, kao što su pigmentacije, crvenilo i bore, posljedica su velikog broja faktora. Pojava bora ovisi o utjecaju gena, ali i o stresu, zagađenosti zraka, konzumaciji cigareta i drugim svakodnevnim okolnostima kojima smo izložene. Kada tome pridodamo sve životne uloge koje preuzimamo iz dana u dan, ne začuđuje što tijek vremena u životu jedne majke, supruge, kćeri, sestre, prijateljice i poslovne žene ostavi trag na našem licu. Smijemo im se u dvadesetima, ali kad pokucaju tridesete i četrdesete nekako bismo radije da nas bore ipak zaobiđu. Kontinuirano stajanje pred ogledalom samo može nanijeti dodatnu brigu i nezadovoljstvo, što se pak negativno odražava na našem licu.

Elbi Medikal otkrio je formulu za ublažavanje bora i poboljšanje elastičnosti kože upravo u prirodi te je tako nastala krema Bioskin Beauty. Jedinstvena harmonija sastojaka kreme ključna je za toliko željeni zdrav i zategnutiji izgled. Hladno prešano ulje ploda divlje ruže, koštica šljive te sjemenki nara oplemenjeno je hidrolatom ruže, geranijem i pročišćenim klinoptilolitom kako bi se njegovala i ojačala epiderma te nahranio tonus zrele kože.

Unutar Bioskin asortimana možete pronaći i Bioskin Young kremu, koja je namijenjena miješanoj, masnoj i problematičnoj koži, i Bioskin Sensitive balzam, za njegu najosjetljivije kože.

Bilo da se radi o prištićima ili o bolnim i neugodnim aknama, za njegu mješovite, masne i problematične kože jedinstvena kombinacija hladno prešanih ulja najbolji je izbor. Bioskin Young krema sadrži ulje yangu, ulje sjemenki grožđa, ulje čička, eterično ulje i hidrolat ružmarina te pročišćeni prirodni mineral zeolit. Bioskin Young brzo se upija, ne začepljuje pore i intenzivno hrani kožu. Nakon uzastopne primjene od 14 dana krema zaustavlja nastanak novih prištića te postepeno prekida upalni proces već postojećih prištića. Prilikom uporabe, preporuča se nanijeti kremu u tankome sloju na prethodno očišćenu kožu lica, vrata, leđa i dekoltea te lagano umasirati kružnim pokretima.

Tijekom trudnoće, koža budućih mama osjetljivija je na sastav kozmetičkih proizvoda. Budući da i beba osjeća sve što osjeća i majčino tijelo, odabir proizvoda time postaje još važniji. Pojave kao što su povećana pigmentacija, neugodno zatezanje kože, osipi i akne uz Bioskin Sensitive balzam ne moraju pratiti jedno od najljepših razdoblja života svake žene. Njegovana koža ipak najbolje pristaje uz trudnički sjaj. Uz buduće majke, i bebama je potrebna posebna njega. Mnogi elementi okoline njima su strani, kao što su biljke, hrana i različiti kozmetički te preparati za čišćenje. Tako njihova koža nerijetko bude pogođena osipima i sličnim oblicima alergijskih reakcija. Pozitivne učinke Bioskin Sensitive balzama nije potrebno čekati tjednima, već je koža vaše bebe meka i nahranjena već nakon dva mazanja.

Dodatne savjete o njezi lica i tijela te uporabi cjelokupne linije proizvoda Bioskin možete pronaći na www.elbi-medikal.hr.

Bioskin proizvodi dostupni su putem web shopa elbi-medikal.hr te u odabranim ljekarnama i Elbi Medikal trgovinama.

Bioskin daruje čitateljice tportala Bioskin Beauty kremom, Bioskin Young kremom i Bioskin Sensitive balzamom, a dobitnice su Jasminka Brezak (Osijek), Katarina Metzner i Jasna Hrestak iz Zagreba kojima će pokloni stići na kućnu adresu.