NI SEVE NIJE ODOLJELA

Njena frizura proglašena je ultra hitom jer svima pristaje

08.06.2016 u 20:04

Bionic
Reading

Jedna od najpopularnijih pjevačica Taylor Swift nedavno je pokazala novu, kraću frizuru na popularnom Coachella festivalu, a britanski poznati stilist za kosu kaže da je to frizura primjerena svakoj dobi i zato postaje veliki hit

Bob frizure caruju među najpopularnijim stilovima već dulje vrijeme pa su se posljednjih godinu dana mnoge slavne dame odlučile za neku od verzija – dulju, kraću, stepenastu, sa šiškama ili s ultra popularnim valovima u kosi.

Britanski stilist za kosu Nicky Clarke izjavio je za Femail da je frizura Taylor Swift ultimativni hit jer pristaje ženama u bilo kojoj dobi, a može se složiti na nekoliko načina, od elegantnog stila pa do chic rock izgleda. Nedavno je čak i Severina nekoliko dana nosila platinasto plavu periku koja je neodoljivo podsjećala upravo na frizuru mlade zvijezde. Taylor je frizuru promijenila na nagovor američke urednice magazina Vogue, Anne Wintour. Ovom promjenom nekadašnja country diva napravila je ozbiljan odmak od imidža dobrice iz susjedstva koji je godinama njegovala.


'Kada uspijete pronaći stil koji jednako lijepo odgovara mlađim i starijim damama, imate dobitnu kombinaciju', rekao je Nicky i istaknuo da duljina za ovakve frizure treba biti iznad ramena, ali ispod razine ušiju

Ovaj je slavni stilist bio zadužen za frizuru pokojne princeze Diane, ali i Vojvotkinje od Yorka, a za frizuru Taylor Swift kaže da odlično funkcionira jer je šišana slojevito, uz šiške koje se mogu slagati na više načina.

Dodaje da je razbarušeni look, koji čak zbog boje kose ostavlja neuredan dojam odličan za mlade djevojke, koje hodaju po festivalima i izlaze. No, za nešto starije dame taj stil, koji čak ostavlja dojam lijenosti, nije poželjan pa treba pripaziti da frizura uokviruje lice na malo elegantniji način.