SLAVNA DIVA NA ZADATKU

Pokazala je lice bez šminke i pokrenula revoluciju

07.06.2016 u 19:43

Bionic
Reading

Glazbena diva Alicia Keys odlučila je pokazati kako izgleda bez šminke, a nakon što je to učinila prvi put, prirodan izgled toliko joj se svidio da ga je bez zadrške pokazala u novom spotu

Nakon što je poznata fotografkinja Paola Kudacki prvi put fotografirala poznatu pjevačicu, rezultat ju je toliko inspirirao da je odlučila što češće biti bez šminke u privatnom životu, ali i pokazati svoj prirodan izgled u novom spotu 'In Common'.


Pjevačica je svoje misli otkrila u blogu 'Alicia Keys: Vrijeme za otkrivanje', koji je napisala za Lenu Dunham i Jenni Konner odnosno njihov portal LennyLetter.com. Ukratko, zaključila je da šminka ima puno veću ulogu od sakrivanja manjih nesavršenosti na licu te je u društvu postala jedan od načina kojim želimo impresionirati ljude oko sebe i prikazati se drugačijima nego što uistinu jesmo.

Također je opisala trenutak prvog fotografiranja, kada ju je Kudacki odlučila uslikati nakon povratka iz teretane, u znojnoj majici i bez trunčice make-upa

Kudacki joj je objasnila da je mora uslikati baš u tom trenutku jer kao što je njena glazba stvarna i ona se treba otkriti pa pokazati kakva je u toj stvarnosti.


Iako je nije bilo svejedno, Alicia je pristala, a promjene koje je doživjela su je oduševile toliko da je to odlučila svima pokazati u spotu.

Uza sve to, odlučila je potaknuti i druge žene da prigrle svoju prirodnu ljepotu te je uz #NoMakeup objavila puno fotografija na kojima nema ni trunčicu šminke.