STILSKI POGODAK

Janica Kostelić sve zadivila elegantnim izdanjem

07.06.2016 u 13:07

Bionic
Reading

Naša proslavljena skijašica Janica Kostelić zadivila je svojim elegantnim izdanjem na sinoćnjoj dodjeli nagrada Nogometni Oscar. Osim fantastičnog izgleda, Janica je ponovno potvrdila vjernost domaćem dizajnerskom potpisu odlučivši se za haljinu Ivana Alduka

Janica Kostelić kao aktualna pomoćnica ministra znanosti, obrazovanja i športa, povodom sinoćnje dodjele nagrada Nogometni Oscar u hotelu Westin zablistala je u još jednoj u nizu haljina s domaćim potpisom.

Pomoć pri slaganju elegantnog izdanja, Janica je i ovaj put potražila kod dizajnera Ivana Alduka.

'Janica je jedna od onih žena i modnih ambasadorica mog brenda koja jednostavno zna što joj stoji i u čemu se dobro osjeća pa je onda automatski i jednostavnije izabrati odgovarajuće haljine za određeni event. Probala je par haljina, no odmah smo se odlučili za model u crvenoj boji s malim dekolteom i rukavima koktel dužine. Jako primjereno njenoj ulozi i prilici. Riječ je o standardnom modelu koji se uvijek može pronaći u Alduk Showroomu', rekao je dizajner kojem Janica već par svečanih događanja pokazuje modnu vjernost.

Aldukovu koktel-haljinu naša proslavljena skijašica naglasila je frizurom opuštenih valova i odabirom elegantne torbice i crnih cipela u špic. Najnovijim izdanjem ponovno je potvrdila dobar izgled koji posebno voli istaknuti u svečanim prilikama.