DOKUMENTARAC

Nema više seksa za Carlu Bruni

29.12.2008 u 16:00

Bionic
Reading

Bivša manekenka Carla Bruni u 80-minutnom dokumentarcu, koji će ovih dana biti prikazan u Francuskoj, raspričala se o svom životu sa Sarkozyjem, karijeri supermodela, glazbenice te o bivšim ljubavnicima

'Nema više droge. Nema više seksa. Samo rock'n'roll', jedna je od izjava prekrasne 41-godišnje Carle Bruni u dokumentarcu nazvanom Somebody Told Me About... Carla Bruni, koji će u Francuskoj biti premijerno prikazan 1. siječnja 2009. Žena koja je 90-ih palila i žarila svijetom mode zajedno sa Cindy Crawford, Claudijom Schiffer i Naomi Campbell, a danas prva dama Francuske i supruga Nicolasa Sarkozyja svoj je život otkrilaškotskom režiseru Georgeu Scottu te mu ispričala sve o svojoj karijeri supermodela, glazbenice i supruge.

'Mnogi modeli slikaju se goli, ali nijedna nije u braku s predsjednikom', kaže Carla

Bivša manekenka u dokumentarcu otkriva kako je upoznala svoga sadašnjeg supruga – francuskog predsjednika, zbog kojega nema namjeru odustati od vlastite karijere, i to one glazbeničke. Lijepa Carla osvrnula se i na aferu s golišavim fotografijama nastalima u doba njezine manekenske karijere.

'Mnogi modeli slikaju se nagi, ali nijedna nije u braku s predsjednikom', kazala je Carla.

Osim dokumentarca, Carla je ovih dana skrenula pažnju na sebe i izjavom da 'više nije žderačica muškaraca'. U intervjuu za brazilski Marie Claire Bruni je izjavila da ne želi povrijediti Nicolasa.


'Ne mogu više nikoga zavoditi, jer volim njega', izjavila je prva dama Francuske.