KAKAV USPJEH!

Kći Saše Kopljara nosila prestižnu Diorovu reviju

01.06.2016 u 08:17

Bionic
Reading

Ariana Kopljar, kći TV voditelja Saše Kopljara, postigla je velik uspjeh jer je jedna od rijetkih Hrvatica koje su nosile reviju prestižne modne kuće Dior

Lijepa Ariana prošetala se pistom u Blenheimovoj palači u Londonu u kojoj je predstavljena kolekcija Dior Cruise 2017, a poput svake djevojke koja se bavi manekenstvom, sigurno je o tome i sanjala.

Kći TV voditelja inače je članica agencije Colors Model Management, ali već ima predstavničke agencije u Londonu i Milanu. Nakon ovog uspjeha može se očekivati da će Ariana slijediti stope neke od naših najuspješnijih manekenki poput Kristine Šalinović ili Korine Longin.


Kako piše Dnevnik.hr, Saša Kopljar sa suprugom Renatom pratio je reviju i velik uspjeh kćeri putem Diorove web-stranice.

Uz ponosne roditelje, uspjehom mlade manekenke pohvalila se i njezina matična agencija koja je na Instagramu odmah objavila fotografiju Ariane u crnoj Diorovoj haljini iz kolekcije za iduću godinu. Tako je kći poznatog voditelja reviju nosila s najvećim modnim imenima kao što je Bella Hadid. Sestra još slavnije Gigi Hadid bila je zvijezda večeri, a prije revije potpisala je i unosni ugovor za Dior Beauty.