ZABORAVITE ŠTIKLE

Kako nositi ultimativni hit - tenisice i haljinu

01.06.2016 u 09:33

  • +11

Tenisice i haljina

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Trend koji traje od prošle sezone, kombinacija tenisica i haljina, potpuno se razmahao i čini se da u njemu bezbrižno možemo još uživati i zaboraviti na visoke pete

Svjetske trendseterice i slavne ljepotice rado su prihvatile kombiniranje tenisica uz dnevne haljine, ali ubrzo su ljestvicu podigle još malo više pa su štikle zamijenile udobnom odjećom čak i na crvenom tepihu.

A ako tenisice kod modnih kritičara i stilista mogu proći na glamuroznim događanjima bez crvenog kartona, nema razloga da ljeti uživate u kombinacijama po želji i prema raspoloženju.

Inspiraciju možete lako pronaći i u kombinacijama slavnih, jer haljine kakve one nose nisu nedostižne zahvaljujući pristupačnim brendovima, a model tenisica poput Adidas Superstar, Stan Smith ili vječnih starki već sigurno imate u ormaru.

Bilo da ste raspoloženi za kakav cvjetni uzorak lagane haljinice, traper varijantu ili maksi kroj, gotovo svake tenisice pristajat će kao salivene. Zvijezda serije 'Teorija velikog praska' Kaley Cuoco često nosi tenisice, a za razliku od ultra popularnih Adidasovih modela, njoj su draže starke.

Poznata po tome da se doslovno ne skida iz tenisica je i dugonoga Karlie Kloss, a jedna od njenih simpatičnih dnevnih šik kombinacija je s traper haljinom. Šveđanka Alicia Vikander složila je pravi ljetni styling od lepršave haljine i tenisica, a iako se radi o kreaciji Isabel Marant, lanci ulične mode nude najrazličitije modele koje ćete povoljno kupiti.

Niste sigurni kako ćete se osjećati u ovakvoj kombinaciji? Za početak probajte s tenisicama i običnom pamučnom haljinom srednje dužine. Mnoge poznate žene vole upravo takve kombinacije. Nedavno se u sličnom izdanju prošetala trudna ljepotica Behati Prinsloo pokazujući trbuh, ali i vitke noge. To je jedna vrlo ležerna i udobna kombinacija kojom ne možete pogriješiti, a ako mislite da bi vam bilo mrvicu nelagodno zbog uska kroja, zavežite košulju ili traper jaknu oko struka kao što to rade slavne trendseterice. Dalje se prepustite ovom omiljenom trendu, kombinirajte i uživajte u udobnosti.