ZA SVAKI TIP GRAĐE

U ovoj ćete odjeći izgledati chic i za uredskim stolom

31.05.2016 u 08:55

  • +16

Odjeća za svaki tip građe tijela

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Kao da nije lako pratiti sve trendove i pronaći ono što nam odgovara po povoljnoj cijeni, mnoge žene muku muče i s krojevima. Kako biste više uživali u šopingu, a manje se mučili sa svakodnevnim biranjem odjeće za posao, stilisti su složili najbolje krpice prema tipu građe

Svaka ljubiteljica trendi krpica već zna koje joj traperice ili haljina bolje stoje, a da biste se još lakše snašli u pohodu na nove trendove, pomoći će vam ovaj mini modni vodič kao stvoren za sve zaposlene žene. Osim toga, uvijek se bolje osjećamo u vlastitoj koži ako znamo da će neki komad odjeće sakriti pokoju manu i istaknuti ono najbolje na nama pa je važno znati što komplimentira našoj građi.

Figura pješčanog sata

Žene koje imaju izražena bedra najbolje će izgledati ako naglase svoj tanki struk, stoga im je jedna od najboljih kombinacija suknja i bluza s V-izrezom zbog efekta većih grudi. Lepršava suknja pokrit će manje nesavršenosti, a V-izrez na bluzi decentno istaknuti dekolte. Budući da su suknje opet in, lako ćete birati između raznih uzoraka, boja i tekstura, od onih s rupicama pa do laskavih plisiranih krojeva.



Za žene s tijelom u obliku jabuke

Još jedan trend ove sezone su haljine, a idealne su za žene s tijelom oblika jabuke. Haljina će pokriti problematične dijelove poput struka, a dodate li crop sako za malo hladnije dane, imat ćete idealnu kombinaciju za bilo koje doba dana, od poslovnih sastanaka do večernjih izlazaka.

Za sportski tip građe Promo


Atletska građa

Žene koje su sportski tipovi obično imaju uski struk i šira ramena, ali uz pametan odabir lako se može pronaći balans. Uska olovka-suknja pokazat će lijepu figuru, a top koji se preklapa, ima kakav ukras ili veže oko struka skrenut će pažnju s ramena.

Oblik tijela koji podsjeća na krušku

Svaka žena s ovim oblikom građe zna da malčice treba sakriti bokove, a zapravo je za tu misiju idealan ovosezonski trend – culottes hlače. Uz njih možete upariti bilo koji top i privući pažnju na vitki struk.

Sitna građa

Žene koje su sitne građe silno bi željele biti više, a to je najlakše postići hlačama koje imaju ravne nogavice i uskom majicom, primjerice dolčevitom bez rukava.