ZGODNA BRINETA

Pripijenom i trendi haljinom privlačila pažnju na špici

30.05.2016 u 08:32

Bionic
Reading

Prave ljetne temperature natjerale su zgodne Zagrepčanke sa špice da odbace suvišne slojeve odjeće i zamijene ih laganim i lepršavim krpicama

Iako su odjevni komadi poput trendovskih traperica, kožnih jakni i gležnjača i dalje prisutni, sve više djevojaka modnu pažnju pridaje kratkim haljinama i suknjama koje savršeno pariraju pravim ljetnim temperaturama.

Trendovske siluete haljina i suknji, modno osvještene djevojke vješto su kombinirale s modnim dodacima upečatljivih boja, poput žute torbice ili mint zelenih štikli.

U moru prelijepih djevojaka, uzavrelu atmosferu na špici dodatno je povisila zgodna brineta privlačivši pažnju uskom haljinom s trendovskim detaljima poput otvorenih ramena, volana i upečatljivih plavo-crvenih prugica. Neodoljivi ljetni izgled dodatno je naglašen udobnim, bezvremenskim espadrilama, kao i trendovskim okvirom naočala.

Osim haljina u boho stilu, ove sezone u posebnom su modnom fokusu one s golim ramenima. Trend otkrivenih ramena, osim haljina, zahvatio je i druge odjevne komade poput bluzi, majica ili kombinezona, o čemu dovoljno govori ponuda na policama dućana. Da zgodne djevojke sa špice pomno prate ljetne trendove, svakim tjednom sve je vidiljivije.