U TRENDOVSKOJ ČIPKI

Haljina s potpisom Gucci koju obožavaju slavne ljepotice

27.05.2016 u 10:50

  • +2

Slavne dame u hit haljini

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Da je modna kuća Gucci iznimno popularan brend posljednjih sezona već je dobro poznata činjenica koju je nedavno utvrdila i megapopularna Rihanna. Čipkastoj haljini s patentnim zatvaračem, osim Rihanne, nisu odoljele slavna Salma Hayek, kao ni holivudska miljenica Julia Roberts koja je prva otkrila čari ove neodoljive laskajuće haljine

Rihannino ime posljednjih godina postalo je sinonim za modu visokog rizika. Gotovo da ne postoji javno pojavljivanje u kojem ne pokazuje svoju vještinu modnog žongliranja u spajanju nespojivog. U nedavnoj šetnji New Yorkom, megapopularna pjevačica zablistala je u haljini s potpisom Gucci predstavljenoj u kolekciji proljeće - ljeto 2016. godine.

Spomenuta kolekcija doživjela je nezapamćen uspjeh zahvaljujući modnoj viziji novog dizajnera modne kuće - Alessandra Michelea, a zelena čipkasta haljina ukrašena patentnim zatvaračem ističe se kao jedan od najpopularnijih komada. Iako je riječ o jednostavnoj, ali efektnoj haljini zahvaljujući zanimljivim detaljima, popularna Rihanna odlučila ju je prošetati bez dodatka pripadajuće podstave čime je, po dobrom starom običaju, malo toga ostavila mašti.

Prije Rihanne i krajem prošle godine, spomenutu haljinu prva je nosila holivudska miljenica Julia Roberts povodom dodjele nagrada američkog magazina InStyle.

Osim Julije i Rihanne, modelu Gucci čipkaste haljine nije odoljela ni Salma Hayek koja se odlučila za crnu verziju ovog hit-komada. Iako ove tri dame imaju potpuno različit tip figure, dokazale su da Gucci haljina pristaje gotovo svakoj ženi.