FASHION GURU:

'Rozga je potpuno potukla svoju glazbenu rivalku Severinu'

25.05.2016 u 15:14

Bionic
Reading

Rođendanska proslava magazina Story i toalete koje su nosile poznate Hrvatice na crvenom tepihu ne mogu proći neopaženo kod našeg dežurnog modnog kritičara Fashion Gurua: Dok su ga ovaj put Edita Misirić i Jelena Rozga ugodno iznenadile, Doris Pinčić i Renata Sopek, kaže on, mogu puno bolje

'Zgodna Doris Pinčić jednostavno uvijek ima problem sa svojim kikljama, kao da odjene prvo što joj se da u ruke. Da se barem pogledala u ogledalo prije izlaska, shvatila bi da ništa ne štima s tom haljinom – izgubila je struk, širina ramena je loša, a dolje pak ima previše materijala.

Njezina kolegica s televizije Edita Misirić čista je suprotnost. Njezin eteričan izgled bio je jedan od boljih koje smo vidjeli, a vidjeli smo svašta. Haljina bez naramenica, jednostavnog kroja i ne tako uobičajene boje sa zanimljivom teksturom za svaku je pohvalu, posebno ako govorimo o hrvatskom crvenom tepihu, a total look postigla je zalizanom kosom i bez nakita.

Nakit nije imala ni Renata Sopek, ali bojim se da ga je u žurbi zaboravila. Ah, ukratko bih rekao - I'm a Barbie girl in a Barbie world, a nešto šire da je za svoje lijepo isklesano tijelo odabrala haljinu koja joj nimalo ne laska, ali stvarno nimalo! Ona stalno vodi borbu i do sada bih od nje očekivao više od obične maturalne haljine jer poanta ovog materijala, američkog satena, jest da mora biti pažljivo šivan i dobro zapeglan jer inače izgledate kao Renatica, u nedovršenoj haljini.


Opet ponavljam, ali je istina – Rozga izgleda sve bolje otkad je u vezi s Hauserom. Jest da je kratke tuba-haljine zamijenila dugim tuba-haljinama, ali i to je napredak. Jedna je od rijetkih gošći koja je nosila potpuno bijelu haljinu koja ne može laskati svakome, a uz efektan zlatni pojas njoj svakako može. Krojem i pojasom haljina je od Rozge napravila seks bombu. Zapravo, Rozga je potpuno potukla svoju glazbenu rivalku Severinu, koja se nije pokazala u punom sjaju, kao da je malo zavrnula slavinu.'