KRALJICA STILA

Želite uspješno modno riskirati? Ugledajte se na nju

25.05.2016 u 09:42

Bionic
Reading

Glumica Cate Blanchett osoba je koja se nikada ne boji riskirati kad je u pitanju moda. U londonskoj četvrti Soho, gdje je uživala u večernjem izlasku, zablistala je u kombinaciji koja vuče inspiraciju iz muškog stila odijevanja

Da odlično manevrira svečanim i svakodnevnim kombinacijama, Cate je dokazala i ovog puta tijekom boravka u Londonu.

Odlaskom na večeru u londonsku četvrt Soho, australska glumačka diva odlučila se za tomboy chic izgled koji je postigla zahvaljujući sivom odijelu strogih linija, koje neodoljivo podsjeća na muški stil odijevanja.

Spomenuto odijelo Cate je kombinirala uz običnu bijelu majicu i predimenzioniranu sivu torbu. Dašak ženstvenosti postignut je sivo-crnim cipelama s trendovskom blok petom. Kombinaciju koja djeluje kao da je uzeta iz muškog ormara, ova glumačka diva dodatno je začinila zanimljivim crnim okvirom naočala za vid. Strogim linijama odijela parirala je i frizura trendovskog boba u zalizanoj verziji koju je Cate vješto uklopila u odličan styling.

Neprikosnovena modna ikona i još bolja glumica tako je opet složila outfit za čistu peticu, a najnovijim izdanjem ova kraljica crvenih tepiha još je jednom dokazala da se modni rizik itekako isplati.