ZAVIDNA FIGURA

Mjesec dana nakon poroda uskočila u vruće hlačice

16.05.2016 u 11:10

Bionic
Reading

Samo mjesec dana nakon što je na svijet donijela kćer imena Luna Simone Stephens model Chrissy Teigen šetnju New Yorkom začinila je vrućim hlačicama

U društvu jednomjesečne kćeri i supruga Johna Legenda lijepa Chrissy sve je iznenadila zavidnom figurom nakon poroda, a naglasila ju je odabirom vrućih hlačica.

Osim utegnute tjelesne figure, Chrissy je istovremeno pokazala ubojito duge noge koje je dodatno istaknula parom štikli nude nijanse. Jednostavan stajling u znaku vrućih traper hlačica i obične bijele majice potpomognut je zanimljivim prugastim plavim ogrtačem do gležnja i velikim bijelim šeširom. Zahvaljujući odabiru trendovskog ogrtača i šešira Chrissyna svakodnevna kombinacija poprimila je zavodljivu i aktualnu boho vibru, ublaženu modnim dodatkom u znaku smeđe ručne torbice.

Samo nekoliko dana nakon što je na svijet donijela kćer Chrissy Teigen i John Legend viđeni su u odlasku na večeru, čime je ona mnogim dušobrižnicima stala na žulj. 'Otišla sam na večeru. Ljudi su ljuti zbog toga. Dobro jutro!', napisala je Chrissy u travnju na svom službenom Twitteru.

Zbog javnih napada na suprugu pjevač John Legend stao je u njezinu obranu rekavši: 'Stvarno je čudno kako se nitko nije obrušio na mene s obzirom na to da smo oboje otišli na večeru. Mislim da bismo trebali podijeliti bijes javnosti.'

Da se obožava poigravati s mišljenjem javnosti, Chrissy je dokazala i ovaj put, uskočivši u nesvakidašnju postporođajnu kombinaciju u znaku vrućih traper hlačica.