NOTES OF ZAGREB

Doživite proljeće uz nove mirise

12.05.2016 u 17:52

Bionic
Reading

Ove godine proljeće nam u tragovima i vrlo rijetko donosi sunce i mirise. Svakih nekoliko dana iznova se ponadamo proljeću i toplu vremenu, a onda opet padne kiša i zahladi. Na vrijeme ne možemo utjecati, ali zato možemo u svoj dom donijeti miris pravog proljeća. I to zahvaljujući novim mirisima u 'Notes of Zagreb'

Tri predivna proljetna mirisa donijet će svježinu u ovom tmurnom vremenu te vam pomoći da, barem u okrilju doma imate osjećaj da je vani proljeće i zaboravite na kišu koja neumorno pada. 'Secret of the Bloody Brigde' miris je Zagreba u proljeće. Obiluje notama jasmina, đurđica, ruže, lipe, magnolije i jorgovana. Za one koji ne vole toliko jake cvjetne note u prvom planu u ponudi je 'The Floral Square', koji u kombinaciji s anisom i cvjetnim notama daje interesantan miris svježine i oštrine, te djeluje umirujuće.

Proljeće u 'Notes of Zagreb' donosi i nešto za ljubitelje svijeća. 'Le Jardine de Lenucci' prostor će obogatiti mirisima ruže i božura te pačulija koji svojom težinom i misterioznošću ublažuju intenzivni miris ruže te ju čine profinjenijom i tanjom. Dok ne dođe pravo proljeće, uživajte u zagrebačkim mirisima ovog divnog mirisnog dućana iz Skalinske 2.

Tri predivna proljetna mirisa donijet će svježinu u ovom tmurnom vremenu te vam pomoći da, barem u okrilju doma imate osjećaj da je vani proljeće i zaboravite na kišu koja neumorno pada. 'Secret of the Bloody Brigde' miris je Zagreba u proljeće. Obiluje notama jasmina, đurđica, ruže, lipe, magnolije i jorgovana. Za one koji ne vole toliko jake cvjetne note u prvom planu u ponudi je 'The Floral Square', koji u kombinaciji s anisom i cvjetnim notama daje interesantan miris svježine i oštrine te djeluje umirujuće. Proljeće u 'Notes of Zagreb' donosi i nešto za ljubitelje svijeća. 'Le Jardine de Lenucci' prostor će obogatiti mirisima ruže i božura te pačulija koji svojom težinom i misterioznošću ublažuju intenzivni miris ruže te je čine profinjenijom i tanjom.