POTVRDA IZ CANNESA

Ova boja pristaje svim ženama, bez obzira na boju kose

12.05.2016 u 12:02

  • +2

Slavne dame u žutim kreacijama

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Ako ste ikad povjerovali modnim pravilima koja nalažu da crvenokose žene mogu nositi određene boje ili da tamnokose trebaju izbjegavati pojedine nijanse, dopustite da vas ove slavne žene uvjere u suprotno

Ovog tjedna počelo je novo izdanje najglamuroznijeg filmskog festivala Cannesa. Već prvog dana jedan se trend posebno istaknuo. Riječ je o hit boji sezone - žutoj, koja je našla svoj put do slavnih glumica.

Ono što je posebno zanimljivo jest činjenica da su glamurozne žute kreacije nosile zvijezde s potpuno drukčijim bojama kose čime su potvrdile da izazovna žuta boja može itekako dobro izgledati.

Neovisno o boji kose, za svakog postoji odgovarajuća nijansa žute što je dovoljno vidljivo iz kreacija smeđokose glumice Anne Kendrick, crvenokose Jessice Chastain ili platinaste plavuše Kirsten Dunst.

Da su nepisana pravila stvorena da se krše, dovoljno potvrđuju ove žene koje vam mogu poslužiti kao inspiracija pri odabiru idealne  nijanse hit boje sezone.

Kao i većina boja, i žuta varira u tonovima, stoga je poželjno odabrati onu nijansu koja vam najbolje odgovara, ovisno o boji puti. Jarke varijante žute boje odlično će pristajati tamnoputima, a tamnije, zagasite verzije bolje će izgledati svijetloj puti.