FASHION GURU:

'Ni provokativna Rucner ni Zigmanov popust nisu spasili BiH'

11.05.2016 u 13:25

  • +12

Eurosong

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Prvo polufinale ovogodišnjeg Eurosonga, na kojem je briljirala naša predstavnica Nina Kraljić, s modne je strane secirao naš modni kritičar Fashion Guru

'Ovogodišnji Eurosong bio je manja parada kiča nego inače, no budući da je iza nas tek prva večer, sve se to stigne nadoknaditi.

Bosanci su pokazali začarani krug by Zigman, a on im je sigurno dao eurovizijski popust na količinu. Ok, to je super odjeća za scenu, no vidi se da je rukopis isti kao i kod naše Nine, pa sve skupa ispada pomalo smiješno. No na kraju ni provokativna Rucner, a ni Zigmanov eurovizijski popust nisu im pomogli da se plasiraju u finale.

Najzanimljiviji mi je bio Rus, pjesmu doduše treba zanemariti, ali je scenski nastup bio poseban.

Grci su se pokazali kao najveći flop, ne samo pjesmom, već i odjećom. Očito ne shvaćaju da je vrijeme etno stila prošlo i da ne treba više igrati na tu kartu.

Što reći za moldavske predstavnike? Toliko su linoleuma stavili na sebe da su pali u drugi plan.

Ljepotan Eurosonga, Mađar shvatio je na vrijeme da je najbolje pojaviti se u odjeći kao da si došao s placa pa da sva njegova ljepota dođe do izražaja.

Nizozemci su igrali na finjaka i odlučili se za klasiku, jednako kao San Marino i Estonija

Čehinja i Austrijanka odlučile su se za styling kao za maturalnu zabavu. Austrijanka mi je bila još najgora predstavnica što se tiče svega, od pjesme do očajne odjeće.

Malta također nije impresionirala haljinom koju vidiš na svakom drugom svadbenom piru.

Azerbejdžanska Beyonce u zlaćanom trikou pokazala je da se ne može osporiti ljepota tamošnjih djevojaka, ali zato, što se tiče ostalog, treba pojesti još puno žganaca…

Crnogorci su pokazali dosta trendovski styling, ali su nažalost ostali neshvaćeni…

Islanda, kao i obično, stiže nešto drugačije i teško je odlučiti u koju ih kategoriju staviti.'