NE IZLAZI IZ HIT CIPELA

Severina pokazala što je zvijezda od glave do pete

11.05.2016 u 13:03

Bionic
Reading

Kraljica estrade trenutno snima novi spot u Beogradu, a na Instagramu je podijelila jedan od nekoliko stylinga koje nosi i, očekivano, spojila nekoliko trendova u sjajnu kombinaciju

Motiv zvijezda se već neko vrijeme provlači kao it trend na mnogobrojnim kreacijama, a bile su hit čak i na trapericama. Severina je mudro spojila trendove i zablistala u zvijezdama od glave do pete, ali i još jednom nije odoljela najpoželjnijim platformama s potpisom Stelle McCartney. Između više modela popularnih cipela slavna dizajnerica napravila je i onaj ukrašen zvijezdama, ali Severina ga nema, barem za sada.

Uz takozvane 'stelice', koje je nedavno kombinirala uz traperice i kaput, Severina će tako u spotu blistati u monokromnoj kombinaciji posutoj zvijezdama, a stoji joj kao salivena. Crne hlače trapez kroja sa sitnim uzorkom bijelih zvjezdica s potpisom su modne kuće Max Mara dok je bijeli pleteni top u obrnutoj kombinaciji boja i s većim printom.

Uz objavljenu fotografiju na Instagramu kratko je napisala 'StarShine'. Njezine obožavateljice i ljubiteljice mode vrlo brzo su otkrile da se lijepe hlače Max Mare mogu nabaviti i u bijeloj boji, a trendsetericama će sigurno biti poželjni ljetni statement komad, baš kao i Severini.

Rainy day, Go away! #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

Fotografiju objavljuje Severina Kojić (@severina)