POMAMA PREKO INTERNETA

Ovo je najprodavanija maturalna haljina sezone

06.05.2016 u 13:22

Bionic
Reading

Mlade Hrvatice već su naveliko u potrazi za kreacijama koje će nositi na maturalnoj večeri, a kako je šoping putem interneta i kod nas postao sasvim uobičajena stvar, vjerojatno su doznale da je ovo najpoželjnija haljina koja laska svakoj figuri

Mladim djevojkama proslava maturalne večeri kao nikada prije postala je jedinstvena prilika da odjenu haljinu iz snova pa ćete nerijetko čuti da se radi o dizajnerskim kreacijama za koje treba izdvojiti i nekoliko tisuća kuna. Pomama za savršenim izgledom, kao da se doista radi o balu, izgleda da vlada svugdje u svijetu, a tome je dokaz i ova haljina.

Nježna haljina od tila rezana ispod prsa trenutno se prodaje za 1990 kuna na raznim web stranicama poput Asosa i nosi laskavu titulu najpoželjnije haljine koju maturantice kupuju za svoju važnu večer.

Kako piše Fashionista, haljina boje pudera s lepršavim višeslojnim donjim dijelom jedna je od najprodavanijih komada za maturalnu večeru i maturantice joj ne mogu odoljeti. Haljina sa sjajnim ukrasima na prsima i izvezenim detaljima te otvorenim leđima s potpisom je brenda Needle & Thread. Ovaj londonski studio poznat je po jedinstvenim kreacijama, prije svega vrlo ženstvenim i romantičnim, u kojima se isprepliću moderne siluete i tradicionalna aplikacija veza i ukrasa, a također izrađuju jednako lijepe vjenčanice. Našim slavnim Hrvaticama ovaj brend nije nepoznat pa su njegove kreacije nosile dame poput Jelene Veljače.

Kako pretpostavljaju modni znalci, pomama za ovom haljinom vlada jer je kroja koji odgovara gotovo svakom tipu građe, mladenačka je te zbog boje, materijala i ukrasa pomalo podsjeća na kreaciju za modernu princezu. Također, s obzirom da se ponekad maturantice malo zanesu pa na internetu pronađu savršenu haljinu s potpisom kuća visoke mode, ova ima i pristupačnu cijenu.