MARKA M U SURADNJI S POUNJEM

Kolekcija s domaćim potpisom inspirirana holivudskim glamurom

05.05.2016 u 15:13

  • +4

Marija Cvitanović i Pounje

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Modna dizajnerica, stilistica i kostimografkinja Marija Cvitanović predstavila je kampanju za novu kolekciju svog bredna Marka M inspiriranu holivudskim zvijezdama iz 50-ih godina prošlog tsoljeća

Marka M njeguje čiste linije i krojeve u kombinaciji s čipkom i svilom, koje su ključni elementi nove ženstvene kolekcije. Mekoća tkanina koje koristi oličenje su udobnosti, a čiste boje i krojevi naglašavaju prednosti ženske siluete.

Nit vodilja Marijine nove kolekcije, kojima su, kako u filmovima tako i privatno, neki od omiljenih odjevnih predmeta upravo negližei, spavaćice i ogrtači, koji nimalo ne zaostaju za glamuroznim kreacijama za izlazak ili crveni tepih. Upravo je u tome našla savršenu poveznicu s poznatim hrvatskim proizvođačem modernog rublja i spavaćeg programa - Pounje, koji se kroz dugogodišnje iskustvo i tradiciju ističe na domaćem tržištu i regiji.

U zajedničkoj suradnji nastao je dobitni modni brand Marka M vintage glamour Pounje u koji je Marija unijela dozu moderne elegancije i multifunkcionalnosti u već besprijekornu izradu Pounje asortimana.

'Nijanse su te koje distanciraju haljinu od spavaćice ili negližea, a upravo na njima smo poradili kako bi dobili nosiv odjevni predmet za razne prigode, ovisno o želji i stilu osobe koja ga nosi', izjavila je Marija Cvitanović.