KRALJICA RECIKLAŽE

Dva jako ženstvena izdanja Kate Middleton u istom danu

05.05.2016 u 11:21

  • +8

Kate Middleton

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Posljednjih pet godina, otkada je postala supruga princa Williama, Kate je mnoge osvojila svojim stilom odijevanja, a do sada je sasvim jasno da je pronašla komade u kojima se dobro osjeća i ne mari što svi znaju da ih nosi više puta

Budući da se bavi humanitarnim radom i podržava razne udruge, ne čudi da u istom danu ima više obaveza, ali modno je tome mudro doskočila tako što nosi provjerene kombinacije i očito ne gubi puno vremena na odijevanje.

Za posjet centru Anna Freud koji brine o djeci s poteškoćama, a i ručak u Spenceru, Kate je nosila već viđenu haljinu dizajnerice srpskih korijena Roksande Ilinčić. Prethodno je tu lijepu haljinu koja otkriva jedno rame nosila na okupljanju u Kraljevskoj akademiji. Za obilazak Centra i ručak humanitarnog karaktera preko haljine je odjenula kaput Michaela Korsa koji je tijekom putovanja u Australiju nosila na plave štikle.

Ovaj se put odlučila za omiljene štikle LK Bennetta u nježnoj pink nijansi. Uz model Ferne, jako često nosi i Floret i Sledge istog dizajnera te joj očito odgovaraju zbog klasična izgleda i nježnih tonova budući da se lako mogu uklopiti. Osim toga, noge uvijek izgledaju elegantno i vitko ako su cipele bojom što sličnije boji kože. Naravno, treba uzeti u obzir da si ona može priuštiti više pari istih cipela, posebno kada ih tako često nosi kao ove.

U istom je danu vojvotkinja Kate imala još jednu obavezu koja joj je sigurno pričinjala zadovoljstvo. Posjetila je izložbu 'Vogue 100: A Century of Style' u Nacionalnoj galeriji portreta i opet oduševila recikliranim stylingom

U nježnoj roza nijansi plijenila je pažnju kompletom koji ima izražen dekolte, a već ga je nosila prije dvije godine za vrijeme službenog posjeta Australiji, u isto vrijeme kada i kaput Michaela Korsa.

Peplum-top i lepršavu suknju Alexandera McQueena uparila je s istim štiklama od jutra i opet sve oduševila elegancijom i ženstvenošću. I na kraju se ipak počastila jednim novim komadom, a to je torbica LK Bennetta koja će se tek naći u prodaji, a njoj se lijepo uklopila uz štikle jer se radi o istom materijalu u identičnoj boji.