KAO PRAVE FASHIONISTICE

Nikolina i Nevena sve su zasjenile u 'it' komadu

04.05.2016 u 10:01

Bionic
Reading

Dizajnerica Matija Vuica, čije kreacije slavne Hrvatice rado biraju za važna događanja, jučer je proslavila veliku godišnjicu svoga rada i obilježila je izložbom haljina

Projektom Diva Fashion Ballet by Matija Vuica Couture i revijom dizajnerica je tako u Hrvatskom narodnom kazalištu proslavila 35 godina rada te pokazala spektakularne haljine koje su joj obilježile karijeru.

Među mnogobrojnim poznatim gošćama na izložbi i partiju bile su Nevena Rendeli i Nikolina Ristović, obje velike ljubiteljice mode i trendova što su još jednom pokazale jučerašnjim izdanjima.

Nevena Rendeli za izlazak je odabrala plavu haljinu s volanom na jedno rame. Trendovski volani ove su sezone pravi hit, a gotovo identičnu haljinu na pruge nedavno je u kolekciju dodala modna kuća A'Marie čiju odjeću Nevena vrlo rado i često nosi. Na cipele McQ by Alexander McQueen sa srebrnom blok-petom voditeljica je kombinirala idealan rock chic styling dodavši kožnu jaknu.

Kožnu jaknu nosila je i Nikolina Pišek te poput Nevene pokazala kako je to nezaobilazan komad za svaku priliku ovih sezona, jer uz dobar odabir ostalih krpica može podnijeti i najglamuroznija događanja. Na jaknu Ricka Owensa Nikolina je spojila upečatljivu bijelu majicu s crnom zvijezdom Stelle McCartney i izazovne štikle Giuseppe Zanotti te razigranu lila baletnu suknju od tila s potpisom Dries Van Noten. Svemu je dodala otkačenu torbicu s piano tipkama brenda Les Petits Joueurs i pokazala kako vješto spajanje naoko nespojivih komada rezultira jednim od najboljih stylinga koje smo vidjeli u zadnje vrijeme.