SPAS U ZADNJI ČAS

Uništila i razrezala skupocjenu haljinu pa nastavila tulumariti

03.05.2016 u 15:19

  • +7

Karlie Kloss

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Ljepotica Karlie Kloss još je jednom pokazala svoje najveće adute, duge noge, jer je vinom uništila haljinu pa je uz pomoć asistenta napravila mini kreaciju prije odlaska na after party s večeri Met Gala

Na najglamuroznijem modnom događanju godine, gala večeri Kostimografskog instituta muzeja umjetnosti Metropolitan u New Yorku Karlie Kloss imala je malu nezgodu pa je nešto prije ponoći odlučila prekrojiti haljinu. Dok su se nekada nezgode na glamuroznim događanjima skrivale od javnosti i uvijek se trudilo odati dojam kako je sve u redu, danas se baš sve dijeli putem društvenih mreža uz nezaobilazne fotografije koje služe kao dokaz.

Bijela večernja haljina s potpisom Brandona Maxwella na lijepoj je manekenki stajala kao salivena, a posebno je napravljen i plašt kojim se ogrnula. Izazovna haljina u gornjem je dijelu krojem podsjećala pomalo i na sako, ali bez svih glavnih dijelova, otkrivajući vitku liniju slavne manekenke. Iako je sve dobro prošlo na samoj večeri, Karlie se izgleda malo opustila, zalila crvenim vinom i odlučila za promjenu stylinga

U videosnimci Karlie objašnjava kako će upravo skratiti haljinu i nada se da to nije loša ideja, a jedan od njezinih stilista usput komentira kako upravo režu novac.


'Ovo je jako loša ideja ili je možda briljantna, ne znam', komentirala je Karlie i dodala kako se osjeća poput Pepeljuge budući da je u haljinu po njezinim željama i mjerama uloženo nekoliko tjedana truda. Fotografije poslije skraćivanja haljine pokazuju ravne rubove s malim prorezima sa strane, a uopće ne čudi da su i u ponoć njezini stilisti imali šivaću mašinu pri ruci te napravili nov porub.

No s obzirom na to da je uspješna u svome poslu, a i već dulje vrijeme hoda s dobrostojećim biznismenom Joshuom Kushnerom, cijena skupocjene haljine sigurno nije bila u pitanju. Vjerojatno je, poput ostalih mladih trendseterica iskoristila priliku da još malo više bude u centru pažnje.