LIJEPA KAO SLIKA

Poput prave filmske dive pomela je konkurenciju na Met Gali

03.05.2016 u 13:41

  • +7

Blake Lively

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Jedno od najprestižnijih modnih događanja u godini, bal Met Gala u New Yorku je okupio gotovo sva slavna imena, a pojedine zvijezde poput Blake Lively opet su modno briljirale i našle se na vrhu liste najbolje odjevenih

Blake Lively navodno čeka drugo dijete i iako to ni ona ni njezin suprug Ryan Reynolds nisu potvrdili, šuškanja da će malena James dobiti brata ili sestru sve su glasnija. Slavna glumica najvjerojatnije i jest trudna, ali haljina Burberry koju je nosila ispred Kostimografskog instituta muzeja Metropolitan u New Yorku to nije otkrivala.

Čvrsti korzet srcolika izreza bio je prekriven slojevima šifona i svile, a donji dio haljine lepršao je u ravnom kroju s izrezima.

Burberry
je za lijepu Blake izradio i pripadajući plašt koji se raskošno širio, ukrašen cvjetnim motivima. Isti su detalji s listićima ukrašavali čvrsti korzet, a plašt se može ukloniti.

Lijepa glumica inače je poznata kao prava modna ikona pa je često inspiracija modnim dizajnerima. Jedan od najpoznatijih dizajnera cipela Christian Louboutin jedne svoje štikle posvetio je upravo njoj, a na Met Gala došla je u pratnji glavnog i odgovornog u Burberryju - Christophera Baileyja. On je pak stranim medijima otkrio kako su haljinu osmislili zajedno.

'Blake je izgledala nevjerojatno dobro. Zrači gracioznošću i samopouzdanjem, a dizajniranje njezine haljine bilo je jako zabavno. Bila je uključena u njezino stvaranje do početka do kraja što me posebno nadahnulo. Oboje nas je oduševila ideja spajanja zanimljivih tehnika ručnog rada s visokotehnološkim tkaninama. Rezultat je jedinstven, pravi dragulj, baš kao Blake', nije skrivao oduševljenje kreativni direktor Burberryja Christopher Bailey.

Slavnu trendsetericu tako niti trudnoća nije omela da potpuno kontrolira kako će izgledati na crvenom tepihu i opet je briljirala. Uz dodjelu Oscara, Met Gala postao je jedan od najprestižnijih svjetskih događaja za koji se zvijezde pripremaju tjednima jer je izuzetno važno kako će izgledati.

Do 1999. Met Gala bilo je jedno u nizu događanja s crvenim tepihom, ali tada je sve preuzela jedna od najmoćnijih žena u modnom svijetu, Anna Wintour, pa svi žele biti na toj glamuroznoj večeri. Štoviše, ove godine Met Gala bio je veći no ikad do sada i pojavile su se gotovo sve zvijezde pa je Blake Lively sigurno zadovoljna što je i dalje na vrhu liste najbolje odjevenih ljepotica.