MODNI PERFORMANS

Poigrali se stilom u 'Stilskim igrama'

02.05.2016 u 20:09

  • +20

Modni performans 'Stilske igre'

Izvor: Promo fotografije / Autor: Arena Centar

Bionic
Reading

Modni performans 'Stilske igre' u subotu u centru Zagreba nesumnjivo je iznenadio mnoge

Zagrebački trgovački centar Arena Centar u subotu je pripremio modni performans, tradicionalne 'Stilske igre', oduševivši brojne prolaznike koji su imali priliku uživati u modnoj reviji iznenađenja. Dvadesetak manekenki agencije Talia model nosilo je reviju pokazavši proljetne kolekcije zakupaca Arena Centra na modnoj pisti koja je vodila zagrebačkim ulicama i trgovima. U jedinstvenom modnom performansu uživale su i poznate trendseterice koje su se našle na zagrebačkoj špici - Kristina Šalinović, Petra Kurtela te Tihana Harapin Zalepugin.

Prekrasne manekenke prošetale su prepoznatljivim lokacijama poput Zrinjevca, Cvjetnog trga, Tomićeve ulice te preko popularne špice na Bogovićevoj i Trga bana Jelačića. U modnom performansu su uživali i brojni turisti te posjetitelji Tkalčićeve ulice, a revija iznenađenja razveselila je i stanovnike izvan centra grada - na Kvaternikovom trgu i Jarunu te naravno posjetitelje Arena Centra. Sjajna kulisa za modnu reviju proljetnih kolekcija bila je i kultna Mamutica u Novom Zagrebu.


‘Naša je želja približiti modu ne samo našim posjetiteljima, nego i ostalim sugrađanima koji su imali priliku iz prve ruke vidjeti modnu reviju i možda dobiti inspiraciju za vlastite modne kombinacije. Reakcije su odlične, a mi smo sretni što je modna revija obišla zaista gotovo cijeli Zagreb jer nam je bitno da svi osjete tu zaigranost koju pružaju moda i Stilske igre’, izjavila je Sanja Vladović, direktorica marketinga Arena Centra.

Među ostalima, manekenke su nosile modele iz novih kolekcija zakupaca - XYZ Premium Fashion Storea, Guessa, Pepe Jeansa, Replaya, Fashion&Friends Storea, Desiguala, Manga, Reserveda, Mohita te C&A.

'Stilske igre' su proteklih nekoliko sezona održane u čak šest gradova - Zagrebu, Rijeci, Opatiji, Varaždinu, Čakovcu i Samoboru. Arena Centar ove sezone je uveo 'Stilske igre' i u sferu društvenih mreža zahvaljujući kampanji na Instagramu i kreativnom natječaju koji je razveselio sve njihove posjetitelje, a najbolje nagrađuje torbom Tod's koju daruje XYZ Premium Fashion Store. Iz Arena Centra poručuju kako žele biti inovativni i drugačiji, a prije svega žele svojim posjetiteljima pružiti zabavno i ugodno iskustvo te drugačiji doživljaj mode.