STILSKI POGODAK

Prva dama Amerike iznenadila netipičnim odabirom haljine

02.05.2016 u 13:37

  • +12

Haljine sa zabave Bijele kuće

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Jednu večer u godini neke od najpoznatijih holivudskih zvijezda imaju priliku družiti se s visokim političkim dužnosnicima zahvaljujući gala večeri u Bijeloj kući. Prva dama Amerike ove godine se posebno potrudila ostati zapamćena zahvaljujući netipičnom odabiru haljine

U ulozi domaćice koja posljednji put organizira gala večeru u Bijeloj kući, Michelle Obama itekako se potrudila ostati zapamćenom. Iako često odabire haljine slična kroja i dizajna, ovaj put je odlučila iskočiti iz uobičajenih modnih okvira uskočivši u prekrasnu zlatnu kreaciju s potpisom modne kuće Givenchy.

Elegantan, a istovremeno seksi izgled Michelle je postigla haljinom čija posebnost leži u mnoštvo detalja, od kojih se najviše isticala prozračna tkanina ukrašena sitnim svjetlucajućim kamenčićima. Frizuru i modne dodatke svela je na minimum, stavljajući fokus na jedinstvenu Givenchyjevu haljinu kojom je uspjela zasjeniti neke od najvećih holivudskih zvijezda. I dok je sama kreacija zahvaljujući kroju davala dozu seksepila, elegantna strana priče postignuta je lepršavom prozirnom tkaninom koja je padala niz figuru prve dame.

Uspoređujući njezin ovogodišnji odabir sa srebrnom haljinom kreatora Zaca Posena za prošlogodišnje izdanje gala večere, lako je doći do zaključka da je prva dama Amerike uspjela nadmašiti samu sebe.