OVAKO SE TO RADI

Kako isti komad odjeće nositi na dva različita načina

29.04.2016 u 12:49

  • +2

Karlie Kloss

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Trendi hlače s cvjetnim aplikacijama dizajnerice Stelle McCartney sjajno je, na dva potpuno različita načina, isfurala manekenka Karlie Kloss - uz štikle na crvenom tepihu, ali i uz omiljene bijele tenisice u ležernom izdanju

Krajem veljače ove godine dugonoga američka ljepotica odjenula je crno odijelo sa šarenim cvjetnim aplikacijama britanske modne dizajnerice Stelle McCartney za gala večeru tijekom London Fashion Weeka, a sofisticiran look postigla je minimalističkom pristupom ostatku stylinga - nosila je jednostavne crne štikle i svilenu crnu potkošulju, čime je fokus bio na zanimljivom odijelu.

Hlače iz tog kompleta Karlie je odjenula ponovo krajem travnja i savršeno ih uklopila u svoj svakodnevni ležeran styling. Za odlazak na predavanja i šetnju po njujorškim ulicama uz statement hlače odjenula je običnu bijelu majicu, sako u prljavobijeloj boji te omiljene bijele Adidasove tenisice Stan Smith, a look je upotpunila crnom torbicom sa zlatnim lancem s potpisom Jimmyja Chooa.

Uspješni model ne krije to da obožava biti u tenisicama te da ih ima daleko više od štikli.

'Uvijek sam u pokretu, tako da je moj stil jako jednostavan i udoban, a podižem ga modnim dodacima', kaže ljepotica poznata pod casual kombinacijama.

'Ako želiš isprobati neki odvažniji trend, što ponekad i činim, ključ uspjeha je u tome da vjeruješ u sebe i nosiš to sa samopouzdanjem', objašnjava Karlie i dodaje da tajna dobrog stila nije u onome što nosiš, već kako to nosiš.

Modeli Karlie Kloss i Kate Upton u istim odijelima Stelle McCartney.