LOOKBOOK ELFSA

Ženstvena i chic kolekcija s domaćim potpisom

29.04.2016 u 14:28

  • +2

Elfs

Izvor: Promo fotografije / Autor: Danijel Galić

Bionic
Reading

Modni dvojac Elfs izbacio je službeni lookbook za hvaljenu kolekciju koju su predstavili na ovosezonskom Bipa fashion.hr-u pod pokroviteljstvom Perwolla

'Kolekcija se sastoji od raznovrsnih lookova, od casual izdanja do nježnih haljina i odijela za svečanije prigode. Elfs stylish muškarac nosi zavrnute traperice, košulje s mašnom ili kravatom, casual jakne, a za posebne prilike oblači strukirano tamno odijelo.

Casual lookovi
klasičnog mornarskog stila idealni su za šetnje po St.Tropezu, među kojima se ističu kompletić prugastog topa i suknje te moderni bijeli kardigan. Moderne trendseterice oduševit će se jeans košuljom zanimljivog uzorka i trapez hlačama, kao i nježnim plavim bojama na haljinicama od brokata s ovratnicima. Nježne puderaste koktel haljine, bijela čipka, kristalići boje leda te ležerni i pripijeni krojevi kao stvoreni su za posebne prigode u kojima će svaka žena pronaći nešto za sebe', ističu dizajneri Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica.

Uspješni modni dvojac siguran je da svatko može upotpuniti svoj styling pokojim komadom iz nove kolekcije koja se već nalazi na prodajnim mjestima.