SVE RAZOČARALA

Zgodna glumica uništila figuru lošim stylingom

29.04.2016 u 08:43

Bionic
Reading

Glumica Jessica Biel nedavno je otvorila restoran Au Fudge u Los Angelesu i već je iskoristila priliku da bude domaćica humanitarnom događanju udruge Baby2Baby povodom skorašnjeg Majčinog dana

Slavna glumica družila se s djecom u svom restoranu, a na dvosatnoj proslavi u pomoć su joj priskočile Rachel Zoe i Kelly Rowland. Mališani su uživali u zabavi, a prikupljen novac udruga troši na potrepštine za djecu čiji su roditelji slabijeg imovinskog statusa.

Ne čudi to da se Jessica Biel pridružila akciji, poput mnogih holivudskih zvijezda, jer je i sama majka jednogodišnjeg Silasa.

Za proslavu je odjenula upečatljivu dvodijelnu kombinaciju u nekoliko boja s različitim uzorcima. Iako se mnogi slažu da joj majčinstvo godi te da je ljepša nego ikad prije, upadljiva šarena haljina s potpisom Chanela nije joj nimalo laskala.

Suknja midi duljine s plisiranim donjim dijelom koji započinje ispod bokova sakrila je lijepu glumičinu liniju i neobično joj skratila noge. Nesretnom odabiru nisu pomogle ni obične crne cipele s nižom potpeticom. Bluzom i suknjom vladaju prugice u crvenom i plavom tonu na bijeloj podlozi, ali u cijelosti dizajn najviše podsjeća na kakvu narodnu nošnju.

34-godišnja glumica možda je u žurbi previdjela da je ovaj styling preozbiljan za ženu njezinih godina i možda je komplet mogla raspariti pa ublažiti jednobojnim komadom. Komentari obožavatelja također nisu pozitivni, a neki idu tako daleko da smatraju kako bi joj dizajner kreacije trebao platiti jer se dobro osramotila.