KRALJICA STILA

I u majici od 80 kuna izgleda kao da je sišla s modne piste

28.04.2016 u 12:48

  • +4

Olivia Palermo

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Poznata stilistica Olivia Palermo u šetnji gradom izgleda kao na modnoj pisti. Zgodna Njujorčanka koja slovi za jednu od najbolje odjevenih žena na svijetu, opet je složila dobitnu modnu kombinaciju vješto balansirajući skupim i jeftinim krpicama

Slavna ljepotica oduševljava svojim street style kombinacijama pa ne čudi to što ju je modna stranica whowhatwear.com proglasila najbolje odjevenom ženom u kategoriji urbane mode (street style). Svaki njen izlazak iz kuće stilska je lekcija, a i ovaj je put opravdala laskavu titulu.

Zanimljive kombinacije Olivije Palermo ne prolaze neopaženo, a poznata je po kombiniranju jeftinijih komada odjeće u svoje stylinge. Vješto baratanje skupim i jeftinim krpicama zaradilo joj je titulu modne ikone, a iako najčešće bira krpice iz Zare, ovaj put odlučila se za Old Navy, brend poznat po jeftinim baznim komadima odjeće.

Nacrne uske hlače brenda Paige modna ikona kombinirala je običnu pamučnu majicu V-izreza jednog od najpovoljnijih američkih brendova - Old Navy. Košta svega 80 kuna, no sjajno joj se uklopila u ležeran a elegantan look koji je postigla ogrtačem u boji pudera i vrtoglavo visokim štiklama od brušene kože s potpisom Jimmyja Chooa.

Dozu glamura unijela je velikim crnim sunčanim naočalama brenda Le Specs i simpatičnim modnim dodatkom od kojeg se ne odvaja ove sezone, privjeskom za ključeve od krzna luksuzne talijanske modne kuće Fendi.

'Definitivno ne izlazim iz kuće ako nisam sređena. Dan započinjem odjevena od glave do pete i spremna za izlazak iz kuće. Nikad ne znaš gdje možeš taj dan završiti. Takva je i moja majka, a po ovome sam definitivno na nju', kaže uvijek dotjerana Olivia.