NOVO IZNENAĐENJE

Lady Gaga skinula masku i pokazala lice

09.11.2009 u 12:22

Bionic
Reading

Pjevačica Lady Gaga dosad je već nebrojeno puta pokazala da se voli maskirati, a lice uglavnom krije predimenzioniranim sunčanim naočalama ili ekstravagantnim maskama i šminkom

Lady Gaga dolazi u show
Prošlog tjedna u New Yorku

Umjesto svojim već uobičajenim modnim ekstravagancijama i bizarnim kreacijama, Lady Gaga iznenadila je svojim sasvim običnim izgledom. Za gostovanje u njemačkom TV showu 'Wetten Dass' Lady Gaga odabrala je neuobičajeno običan look. Lice joj je bilo nepokriveno, a i šminka je bila sasvim obična, barem kad je ona u pitanju. Čak ni kosu ovaj put nije zakamuflirala nekim pokrivalom za glavu ili perikom.

Popularna pjevačica pravog imena Stefani Germanotta ipak nije u potpunosti odustala od svog prepoznatljivog modnog izričaja pa je nabacila crni kombinezon s jednostavnim korzetom i predimenzioniranim dimijama špic-bokova uvučenih u PVC čizme koje sežu visoko preko koljena.

Voditelja talk showa Thomasa Gottschalka najviše je ipak zanimala njezina tetovaža, stihovi pjesme njemačkog pisca Rainera Maria Rilkea, a koju mu je 23-godišnja Njujorčanka ponosno pokazala.