SUPER STYLING

Od nje učite kako se nosi hit jakna sezone

25.04.2016 u 11:10

Bionic
Reading

Svaka prava ljubiteljica mode zna da inspiraciju i kombinacije sa svim najnovijim trendovima uvijek može pronaći u outfitima stilistice i dizajnerice Olivije Palermo

Olivia Palermo nadaleko je poznata po odličnim modnim kombinacijama, a trendseterice je obožavaju jer s lakoćom spaja naizgled nespojive komade pa dijeli prave modne lekcije bilo da je na crvenom tepihu, otvorenju kakve it trgovine, bilo u šetnji gradom.

Upravo je za otvorenje trgovine s poznatim brendom cipela Shutz složila odličan styling s hit jaknom ovog proljeća, takozvanom bombericom.

Očekivano, lijepe štikle bile su s potpisom Shutza, svijetle skinny traperice nose oznaku J Brand, a bomber jakna je Valentinova. Olivia je ispod svilene jakne odjenula Zarinu crnu bluzu, a u posljednje vrijeme to su joj omiljene kombinacije i rado spaja high street komade sa skupocjenim brendovima.

Olivia ima posao o kojem sanjaju mnoge djevojke te se obavljajući ga jako dobro zabavlja - tako je na Instagramu istaknula da joj je drago što su njezine prijateljice u Los Angelesu otvorile trgovinu.

??????????So happy for my friends Johanna and Alex, on their new store???? in LA @schutzshoes ??????Congrats ??????????

Fotografiju objavljuje Olivia Palermo (@oliviapalermo)


Bomber jaknu nosila je i prije dva mjeseca pa poput prave fashionistice najavila što će to imati gotovo svaka druga djevojka u gradu. Tada je pak obukla Zarinu bomber jaknu i uparila je s još jednim vrućim trendom – kožnim hlačama u culottes kroju. Uz jaknu iz Zare i hlače također povoljnog Topshopa, modna je stilistica tada sve začinila izazovnim štiklama slavnog Diora.