SVE USPJEŠNIJA EMA

Mlada Hrvatica osvojila London u Severininom korzetu

22.04.2016 u 15:11

Bionic
Reading

Hrvatska je do sada iznjedrila jako puno uspješnih manekenki i modela na svjetskoj modnoj sceni, a još jedna djevojka hrabro korača prema vrhu koji je do sada bio rezerviran tek za nekoliko njih Imenima poput Kristina Šalinović, Ana Buljević, Ljupka Gojić, Helena Šopar i Korina Longin zbilja možemo nadodati i ime mlade Eme Kovač koja vani već godinama gradi itekako uspješnu karijeru

U Londonu je ovih dana otvorena izložba 'Undressed: A Brief History of Underwear' koja će se godinu dana održavati u prestižnom londonskom muzeju Victoria & Albert. Izložba koja je sama po sebi zanimljiva, još je više interesantna jer je jedna od glavnih zaštitnih lica te izložbe upravo mlada Hrvatica Ema Kovač.


Ema Kovač do sada je nosila neke od prestižnih hrvatskih revija poput onih dvojca Boudoir (Martine Čičko Karapetrić i Morane Saračević), ali i Matije Vuice i to sve u sklopu najvažnijeg i najprestižnije modne manifestacije u Hrvatskoj, ali i regiji, CRO A PORTER-a. Dok je boravila i radila u Hrvatskoj, revija koja se najviše pamti je definitivno revija mladog dizajnera Aleksandra Žarevca koju je otvorila upravo Ema, a snimila je i kampanju za jednu od najomiljenijih mladih hrvatskih dizajnerica, Dianu Viljevac.

Do sada je nosila revije Versace, Cavalli te brojne druge, a jedina je Hrvatica i na naslovnici prestižnog magazina za bogataše, Capri. Posljednji u nizu uspjeha Eme Kovač je upravo ovaj u muzeju Victoria & Albert u Londonu u kojem njen lik stoji preko cijelog zida. Ema na sebi nosi Hrvatima dobro poznati korzet brenda Atelier Bordelle koji je cijeloj regiji prva predstavila regionalna kraljica Severina u spotu 'Dobrodošao u klub'.

'Bordelle je brend koji se iznimno velikom brzinom kreće prema svjetski poznatom imenu. Kombinira umjetnost s dizajnom pritom igrajući se s temom zavođenja i dominacije. Činjenica da je utjelovljenje žene Bordelle koja je okarakterizirana kao snažna i samostalna, a pritom tajanstvena i senzualna, pripalo upravo meni iznimna je čast', rekla je Ema Kovač.

#white#short#jumpsuit#lace

Fotografiju objavljuje dianaviljevac (@dianaviljevac)