OBOŽAVAJU IH TRENDSETERICE

Hit majice koje će osvježiti svaku kombinaciju

13.04.2016 u 11:14

  • +14

Slavne dame u majicama s grafičkim printom

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Prije nekoliko godina, modni svijet zahvatila je pojava dizajnerskih majica s upečatljivim grafičkim uzorkom. Ovaj trend ponovno je postao aktualan, što potvrđuju brojne slavne trendseterice

Povratak ovog trenda najviše se može zahvaliti francuskom underground brendu Vetements. Njegova naklonost grafičkom printu najbolje se vidi u lansiranju žute majice s logom kompanije DHL.

@vickycheung___ @christianwilmes

Fotografiju objavljuje VETEMENTS (@vetements_official)

Novi val majica s grafičkim uzorkom favoriziraju imena tvrtaka i logotipe, Disneyjeve likove, umjetničke vizualizacije i godine (npr. 1991.) za razliku od ne tako davnog trenda majica s patetičnim natpisima. Bendovske majice trenutačno su pravi klasik koji je također privlačan i nosiv ponajviše zahvaljujući fascinaciji 70-ima koja vlada već nekoliko sezona. Od ovakvog tipa majica posebno se ističu one s ikonografijom metala.

Proteklih mjeseci na svjetskim tjednima mode teško je bilo ne uočiti brojne ljubitelje mode u majicama s grafičkim printom, a sudeći po viđenim modnim kombinacijama, danas najbolje funkcioniraju na traperice opuštena kroja i jednako trendi tenisice.