NAGRADNJAČE

Poklanjamo pročišćavajuće maske za lice Uriage Hyseac

11.04.2016 u 14:33

Bionic
Reading

Uriage je jedinstvena kozmetička linija na bazi termalne vode s aktivnim svojstvima za primjenu u dermatologiji, a linija Uriage Hyseac namijenjena je masnoj i mješovitoj koži, sklonoj aknama, a koristiti je mogu tinejdžeri i odrasli

Specijaliziran od samog početka u aktivnoj njezi osjetljive kože, suhe kože i kože sklone atopiji, Uriage nastoji zadovoljiti očekivanja pacijenata i njihovih liječnika učinkovitošću, kvalitetom i širokom paletom proizvoda. termalna voda Uriage izvire u ekološki čistom alpskom dijelu Francuske. Na izvoru je bakteriološki čista, fiziološkog pH (pH=6,8) i prirodno izotonična.

Jedinstveno svojstvo prirodne izotoničnosti njeguje i štiti integritet stanica osjetljive kože i sluznica. Vrlo visoka koncentracija mineralnih soli i elemenata u tragovima, čak 11 g/l umiruje, hidratizira, djeluje protualergijski i protiv slobodnih radikala, Uriage termalna voda pospješuje cijeljenje i djeluje protuupalno. Svi proizvodi sadrže ljekovitu termalnu vodu Uriage.

Linija Uriage Hyseac namijenjena je masnoj i mješovitoj koži, sklonoj aknama, a koristiti je mogu tinejdžeri i odrasli.

Noviteti u liniji Uriagi Hyseac su Hyseac 3-REGUL, krema s trostrukim djelovanjem (protuupalno, keratolitičko i protiv nesavršenosti), pročišćavajuća maska od gline Hyseac koja čisti pore i regulira lučenje sebuma, pasta Hyseac SOS koja isušuje prištiće i nanosi se lokalno noću te Hyseac R, obnavljajuća njega lica za kožu isušenu i oštećenu tretmanima.

Pročišćavajuća maska Uriage Hyseac (107 kn, 50 ml) namijenjena je masnoj i koži sklonoj aknama. Sužava pore i matira kožu, apsorbira višak sebuma te daje zdrav i čist izgled koži lica. Za teenagere i odrasle.

Sadrži: Uriage termalnu vodu, glinu (20%), likoricija, cink laktat, Pore Refinyl, enoksolon, ekstrakt kaktusa opuncije.

Svi proizvodi Uriage mogu se kupiti u ljekarnama diljem Hrvatske.

Uriage čitateljima tportala poklanja tri pročišćavajuće maske za lice Hyseac, a dobitnice su Andrea Jerinić, Dragica Katovčić i Marija Vukušićiz Zagreba.