JENNIFER ANISTON:

'Moda nije uvijek vaša najbolja prijateljica'

01.04.2016 u 17:36

Bionic
Reading

U intervjuu za modni časopis Vogue glumica Jennifer Aniston progovorila je o svojim modnim gafovima te ponudila neke jednostavne savjete

Zahvaljujući ulozi u seriji 'Prijatelji' te plavoj kosi i preplanulom tenu, Jennifer Aniston devedesetih je bila ikona ljepote. Ovih dana, 47-godišnja glumica još uvijek ima isti sjaj i šarm koji su je učinili zvijezdom, no život joj je zaplovio bračnim vodama. U karijeri se okušala se i u producentskoj ulozi.

Glumica smatra kako je tajna dugotrajne ljepote prilično jednostavna – 'morate naučiti voljeti se onakvima kakvi jeste i biti zadovoljni s onim što vam je priroda dala, trebate to naučiti cijeniti i brinuti se za sebe'.

Jennifer Aniston dodaje kako moramo biti svjesni da nemamo rezervno tijelo te da trebamo paziti što jedemo i pijemo te kako postupamo prema svojoj koži te da moramo dovoljno spavati i piti puno vode.


Glumica je svoj prepoznatljivi izgled izgradila tijekom desetak godina. Tijekom osamdesetih i devedesetih iskušavala je razne frizure, odjeću i šminku. Fotografije iz tog vremena uspijevaju je još uvijek nasmijati, no svjesna je kako bi najradije izbrisala to cijelo desetljeće.

Ovih dana Jennifer Aniston sve pojednostavljuje – moto joj je 'manje je više'.

'Manje šminke, manje živciranja, i jednostavan prirodni izgled, koji je meni zapravo i najdraži. Važno je pronaći nešto što je jednostavno i ima pristupačnu cijenu', zaključila je.