FASHION GURU:

Stil političara je poput njih samih - siv i bezizražajan

31.03.2016 u 13:35

Bionic
Reading

Modni stil naših političara je poprilično diskutabilan, a dok se političarke koliko-toliko trude oko svojih modnih izbora, njihove muške kolege savršeno su se uklopili u sivilo koje vlada na domaćoj političkoj sceni. Njihov styling, od frizura do odjeće, poput je njih samih, siv i bezizražajan, zaključio je naš modni kritičar Fashion Guru

'Saborska moda nikad nije bila zabavna, prvenstveno zato jer političari nisu nimalo zabavni ljudi. Njihova dnevna retorika je takva kakva im je i moda, siva i bezizražajna.

Na njihovu žalost, mi, siroti prosječni građani, vidimo i druge svjetske političare koji isto tako nose stroga odijela, ali nekako na njima to uvijek bolje stoji. Ne zato što su oni izvana ili imaju više novca, nego jednostavno imaju više stila ili imaju nekog tko ima stila pa ih savjetuje.

Nažalost, vidjeli smo primjere, i još ih uvijek i gledamo, prvenstveno kod političarki, da niti savjeti nisu kod nas baš uvijek najbolje realizirani.

Kako ne shvaćaju da ako si dobro ošišan, a pri tome ne mislimo na oblik kocke ili na ježića, i ako si dobro odjeven, znači da imaš svoju veličinu odijela i košulje, da ti modni dodaci, prvenstveno mislim na kravatu, ne mogu biti veličine hidrocentrale. Sve to daje ljepšu sliku političara, ako nikakvu drugu, onda barem u vizualnom smislu.

Sve to su mali, ali važni detalji koji političare dijele na one koje ne možemo nikako vidjeti i one koje nekako ipak možemo samo zato jer su oku ugodni.'