SLAVNE DAME ZAJEDNO

Izbacila je duge noge, ali nije zasjenila divnu trudnicu

31.03.2016 u 09:59

  • +4

Charlize Theron i Emiliy Blunt

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

U Hamburgu je održana premijera franšize 'Huntsman', a dvije glavne zvijezde bile su svakako ljepotice Charlize Theron i Emily Blunt

Na svečanoj premijeri filma, u kojem glumi opasnu kraljicu, Charlize Theron još je jednom oduševila svojom ljepotom i dugim nogama koje je stavila u prvi plan.

Bijela košulja Stelle McCartney s čipkastim detaljem, mini kožna suknja brenda Reformation i crni sako Saint Laurent bili su dovoljni da zablista na crvenom tepihu. Bez pretjeranog make-upa i s trendi bob frizurom, glumica je zataknula kosu za uho i otkrila svoje prelijepo lice. Duge noge krasile su pak seksi štikle Tabithe Simmons s otvorom na prstima, a njima je oskarovka zaokružila outfit bez greške. Ove popularne cipele idealne su i za traperice ili bilo koji drugi dnevni look, a isti model s potpisom Tabithe Simmons već su nosile i zvijezde poput Care Delevingne, Mirande Kerr i Julianne Moore.

34-godišnja Emily Blunt jednostavno je blistala s velikim osmijehom na licu. Kako je trudna, mudro je odabrala cipele s nižom petom, a haljina A kroja u tamnoplavoj boji lijepo je isticala trudnički trbuščić i ljepotu slavne glumice.

Miljenik žena Chris Hemsworth, koji u filmu ima ulogu lovca, ovaj se put nije mogao natjecati s lijepim glumicama pa im je prepustio crveni tepih i fotografirao se s njima te uživao u dobrom društvu.