AKO MOŽE BEYONCE…

Ljupka Gojić s torbom i cipelama koje svi žele

30.03.2016 u 13:12

Bionic
Reading

Prelijepa Ljupka Gojić Mikić kao uspješna manekenka i velika ljubiteljica mode i sama se bavi dizajnom, a svojim kombinacijama često oduševljava na društvenim mrežama. Iako primjerice Instagram najčešće koristi kako bi s prijateljima podijelila trenutke iz života u Japanu, teško je ne primijetiti da itekako prati modne trendove te je s razlogom zovu Hrvaticom s najviše stila

Nakon što se na Instagramu nedavno pohvalila kako njezin ormar krije čak dva para trendi balerinki slavnog brenda Mui Miu, Ljupka je objavila nekoliko drugih fotografija na kojima se pak vidi da ni ona, poput brojnih svjetskih trendseterica nije odoljela trenutačno najpoželjnijem modnom brendu na svijetu - Gucciju. Lijepa mama dviju curica složila je zanimljive stylinge kojima su dominirali metalik ružičaste cipele Gucci Marmont i hit torba Dionysus u tri boje koju krasi ručka od bambusa i metalni ukras.

Torba Dionysus modne kuće Gucci u nekoliko inačica osvojila je mnoge svjetske ljepotice poput Salme Hayek, Dakote Johnson i Alessandre Ambrosio, a Ljupka ima isti model kakav je nedavno nosila i pop kraljica Beyonce.


Crna kožna torba s detaljima u zelenoj i crvenoj boji dovoljno je velika da u nju stanu sve sitnice kojoj su potrebne jednoj ženi, a zbog kombinacije boja, idealna je za razne outfite. Beyonce ju je uparila s trapericama, majicom, sakoom i izazovnim štiklama Stuart Weitzman, a Ljupka ju je nosila na razigranu haljinu na točkice i balerinke Miu Miu.


Osim torbe Gucci, jedna od najbolje odjevenih Hrvatica počastila se i hit cipelama Gucci kojima je primjerice glumica Reese Witherspoon podigla ležerno izdanje s trapericama. Cipele s blok-petom koje krase resice i zlatni logo te modne kuće dolaze u više boja, ali i višom ili nižom petom.

Supruga nogometaša Mihaela Mikića, zbog čije karijere cijela obitelj i živi u Japanu, ima iste cipele, ali u roza boji, a već ih je dva puta nosila na svoje kreacije Jolie Petite.

????????????????????

Fotografiju objavljuje ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic)


Ljupka znalački kombinira svoje kreacije sa svjetski poznatim brendovima i uživa u igri s modom.

Gucci je brend kojem se klanjaju sve slavne trendseterice i zvijezde, a modne ga blogerice stalno promoviraju. Inače, za novu kolekciju zaslužan je Alessandro Michele, dizajner koji je zasjeo na mjesto kreativnog direktora modne kuće Gucci, a debitirao je aktualnom jesenskom kolekcijom u kojoj je zvijezda modnih dodataka upravo torba Dionysus.