MANJE JE VIŠE

U nekoliko dana dokazala zašto su šljokice loš izbor

25.03.2016 u 16:47

  • +2

Jennifer Lopez

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/ Tatjana Janković

Bionic
Reading

Modnu smjelost i ljubav prema seksi krpicama Jennifer Lopez itekako testira i njeguje. Ovaj put javnost je, u samo nekoliko dana, počastila modno riskantnim kreacijama u znaku šljokica

U kratkom razdoblju, latino-diva JLo svoju pojavu u showu 'Američki idol' dovela je do vrhunca zahvaljujući šljokičavim kreacijama.

Modnu sagu u znaku šljokica Jennifer je pokrenula retrokombinezonom dizajnera Naeema Khana. U namjeri dokazivanja da ne postoji kreacija koju ne može odjenuti, Jennifer se ozbiljno poskliznula. Da ne odustaje tako lako od šljokica, pokazala je i na dodjeli modnih nagrada u Los Angelesu.

Za glamurozno događanje JLo odabrala je strukiranu bijelu haljinu brenda Ermanno Scervino. Naizgled elegantnu haljinu, koju je Jennifer standardno obogatila mnoštvom nakita, ukrašavale su presijavajuće ljuskice čime je elegantan kroj haljine zbog mnoštva detalja pao u drugi plan.

Nedugo nakon pojavljivanja na modnom događanju, novu epizodu showa 'Američki idol' nanovo je pokušala osvojiti uskakanjem u šljokičave krpice. Slavne obline sada je uspjela uvući u usku crnu haljinu geometrijskih detalja u znaku presijavajućih ljuskica. Kroj spomenute haljine neodoljivo je podsjećao na prethodni, no nije uspio umanjiti nesretan modni niz.

Premda se odabir upitnih šljokičavih kreacija pokazao lošim, latino-diva opet je potvrdila titulu seks-simbola isticanjem oblina koje ne prestaju golicati maštu muške populacije.