ZA SVAKU PRILIKU

Modni trend koji domaći celebovi obožavaju

16.03.2016 u 14:31

  • +24

Poznati na eNVy room reviji

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Bionic
Reading

Glamuroznom revijom poznatog modnog dvojca eNVy room započela je nova sezona Bipa Fashion.hr-a, a u novoj kolekciji Nikica i Vjeko na piste su vratili trendi mašne

Novu kolekciju poznatog modnog dvojca nisu propustili ni naši celebrityji te su na reviju došli upravo s detaljem koji je prevladavao na pisti - mašnom.

Pretprošle sezone kreativni direktor modne kuće Gucci Alessandro Michele reinterpretirao je ženstvenu košulju i podario joj mladenački trendi look s mašnom. Vrlo brzo bluze s mašnom doživjele su renesansu, a brendovi ulične mode spremno su dočekali njihov modni povrat.

Nakon što su mašne u početku krasile bijele bluze počeli smo ih viđati kao ukras oko vrata, na odjeći, ali i u kosi.

Ovaj će se trend još zadržati, posebno zato što ga je lako nositi i osvježiti kombinacije koje već imate. Na prvoj večeri Bipa Fashion.hr-a mašne su nosili i poznati Hrvati.

Dok je dizajner Robert Sever tanku crnu mašnu zavezao ispod kragne bijele košulje, komičarka Andrea Andrassy uz kombinezon ju je pretvorila u choker ogrlicu. Glumice Petra Kurtela, Bojana Gregorić Vejzović i Judita Franković mašnu su nosile na klasičan način, ali u sasvim različitim outfitima, i tako pokazale koliko je to zgodan detalj koji podiže svaku kombinaciju, od lagane bluze do haljine.