ODABRALA LINEU EXCLUSIVE

Sanja Orešković nosila je haljine s domaćim potpisom

15.03.2016 u 14:53

Sanja Orešković

Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj

Bionic
Reading

Prvi dan posjeta princa Charlesa i vojvotkinje Camille Hrvatskoj završio je svečanom večerom na Pantovčaku, a supruga premijera Sanja Orešković s kraljevskim se parom susrela dva puta

Nakon posjeta Banskim dvorima premijer Orešković sa suprugom je prisustvovao i svečanoj večeri, a Sanja Orešković elegantnu kombinaciju u bijelom zamijenila je kontrastnom večernjom varijantom u crnoj boji.

Kako doznajemo, obje kombinacije premijerove supruge posebno su za nju šivane u jednoj od najdugovječnijih hrvatskih modnih kuća – Linei Exclusive.

Dok je bijeli komplet od tvida Sanja Orešković nosila na susretu s kraljevskim parom u Banskim dvorima, za svečanu večeru sa 66 uzvanika odabrala je decentnu crnu haljinu s kožnim umetkom u struku i crni mantil.

U Linei Exclusive rekli su nam kako premijerova supruga do sada nije surađivala s njima, a pretpostavljaju da je njihov dizajn za ovaj važan događaj odabrala zbog njihove tradicije i dobre reputacije.

Oba su kompleta rađena posebno za nju. Bijeli komplet haljine i kaputa predložili smo zato što ta boja gospođi Orešković daje svježinu i ženstvenost, a crni komplet odabrali smo za svečanu večeru, kako i priliči takvom događanju', rekli su nam u Linei.

Tako je premijerova supruga, poput kraljica ili prvih dama iz drugih zemalja, odlučila iskoristiti ovu priliku da promovira domaći dizajn, a isto je učinila i predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, tijekom dana noseći Aman design, a na svečanoj večeri kreaciju Ivice Skoke.